horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年5月17日星期五

Drie groepen van mensen maken de Sneaker meer en meer populair

Om te beginnen, SNEAKER: is SNEAKER bedoeld om rubber zolen schoenen, Ook wel genezen van rubber doek schoenen. Na de fysieke verschijning van gevulkaniseerd rubber, zijn er nieuwe voorraden en de nieuwe productielijn is vervaardigd. De vervaardiging van dit soort schoeisel is extra efficiënt en kosteneffectief.

. Rubberen-zolen schoenen groeide uit tot de mainstream in de schoenen sporter die volgt op de goed verwelkomd in Hollywood. Hollywood had tweemaal beschouwd rubber-zool schoenen als zijn schoenen stijl, een bijzonder in 1930, en een enkele, terwijl in de jaren 1950. James Dean's verschijning, terwijl in de film stills van sportieve jeans, T-shirts en rubber zolen schoeisel werd de steekproef van jeugdige mensen.

Begeleiden met al de trend van rubber schoenen, schoenen minnaar en verzamelaars zijn geboren. Deze personen verwezen naar als SNEAKER, door de letterlijke achtervoegsel ER, uitgebreid naar de betekenis van de mensen vandaag de dag die echt graag willen schoeisel te verzamelen. Direct na het krijgen in in de markt, zijn limited editions, player versie, specifieke editie en ook andere dure goederen die uit in een nacht en vooral het stimuleren van de geboorte van sneakers.

CONVERSE werd het belangrijkste merk van de liefde sneakers 'in 1908. Dus het had geformuleerd voor een enorme selectie van een lange tijd. Schoenen in het leven, is een plotselinge transformatie van het verbeteringsproces van SNEAKER, zoals Converse ALL STAR, Nike AIR FORCE 1, ADIDAS 'SUPER STAR, en ga zo maar door. Bijgevolg sneakers leiden de monotone mechanisatie om een ​​veilige, casual, fashion sneaker fashion cultuur. Maar wat geduwd SNEAKER cultuur voor de ernstige, is zeker de 1985 Air Jordan-serie basketbal schoenen. Nike AIR JORDON serie zijn stijl voor Michael Jordon persoonlijk. Naar aanleiding van Jordon serie kwamen in de markt, mensen vandaag de dag veranderen hun mening in tennisschoenen.

China's sneaker volgelingen zijn onderverdeeld in drie klassen. Aanvankelijke, misschien mensen die vroege blootstelling aan SNEAKER cultuur te maken worden aangeduid als de sneaker cultuur pionier. Ze hebben niet alleen onderzoek van de schoenen cultuur, maar daarnaast verzamelen de kostbare schoenen. Zij kennen de cultuur en een bijdrage leveren aan de oprichting ervan. Ze ontwikkelen de binnenlandse sneaker cultuur. Studenten zijn de jeugdige vis in sneaker cultuur en houden hun robuuste interesse in basketbalveld. Studenten hebben geen geld meer te investeren in het verzamelen van schoenen. Maar dit zal een effect op hen te integreren in SNEAKER cultuur niet. Voor hen, leren en te absorberen juiste begrip, kan extra betekenis dan in feite het verwerven van een handvol paar schoenen hebben. Als ze hebben een bepaalde economische draagvermogen, gaan ze besteed extra op het verzamelen van schoenen. Het is niet alleen in de collecties, maar ook binnen de nieuwe vaststelling van technologie en nieuwe artikelen. Deze personen het skelet in de binnenlandse SNEAKER cultuur, maar bovendien de hoeksteen lange termijn verbetering van China.

SNEAKER cultuur zich niet heel hoog over de cultuur, maar nauw verbonden met dagelijks bestaan. We moeten niet alleen begrijpen, het accepteren, maar ook op prijs stellen. Schoenen zijn een instrument, servicepunt voor mensenhandel; we eigenlijk konden waarderen SNEAKER cultuur door te genieten van deze dienst. see more horloges Breitling and horloges Panerai Luminor Submersible

horloges Hublot